De Taartenstudio

Van Taartenstudio naar Fotostudio.

De taarten van Kim zijn kunstwerken op zich. Dat het allemaal eetbaar is, is ongelooflijk. En als zo’n taart voor je neus staat, durf je hem niet eens aan te snijden. Zo mooi zijn ze.

Al jaren maakt Kim unieke taarten op bestelling voor verjaardagen, bruiloften en andere feesten. Sinds kort is ze ook professioneel met haar bedrijf gestart. En bij een professionele zaak, horen tegenwoordig ook professionele foto’s. Daarom vroeg ze mij om foto’s van twee van haar taarten te maken. Met alle liefde natuurlijk.

Samen hebben we gekeken naar welke setting het beste bij welke taart past. De roze taart is wat liever dan de blauwe, dus die past op een lichte ondergrond en achtergrond. De blauwe taart juist stoerder, robuuster. Daardoor kon de achtergrond ook rommeliger, met donkerdere kleuren. Uiteindelijk zijn het twee totaal verschillende omgevingen geworden.

Wil je zelf nou ook zo’n geweldige taart, of ben je benieuwd naar wat ze allemaal nog meer maakt? Kijk dan vooral even op haar Instagram of bezoek detaartenstudio.nl.