Marcel Kooy Schilderwerken

Kwaliteit door vakmanschap

Een vakschilder en -behanger zoals Marcel Kooy mag trots zijn op zijn werk. En dat is hij ook. Maar vaak is zijn werk slechts te zien voor een kleine groep mensen: de bewoners van een woning of de medewerkers in een bedrijfspand.

Daarom vroeg hij mij om zijn werk vast te leggen. Het is, zeker voor een schilder en behanger, belangrijk om goede foto’s te hebben. Voor zijn website, en voor zijn portfolio. Zo kan iedereen die zijn werk nog niet kent, toch overtuigd worden van zijn kennis en kunde. Ik heb een behang- en schilderklus mogen fotograferen. Terwijl ik hem zoveel mogelijk zijn werk liet doen, draaide ik om hem heen om het beste licht en het beste beeld te vangen.

Meer informatie over Marcel Kooy? Kijk op zijn website en neem contact met hem op.

Als deze foto’s je enthousiast hebben gemaakt, neem dan contact op met mij. Samen kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.