Advies op maat

Met elkaar maken we het verschil

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Elke wens is anders en alle opdrachtgevers hebben hun eigen ideeën. Een standaard voorgeschoteld voorstel bestaat daardoor altijd uit consessies. Die wil ik zoveel mogelijk beperken, want we zijn bezig om jouw bedrijf of product zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Daarom geloof ik erin dat goede productfotografie maatwerk is.

Elke opdracht ziet er dan ook anders uit. Maar om je toch een idee te geven hoe ik te werk ga, vind je hieronder een stappenplan:

  1. Ik kom bij je langs om jou, je bedrijf en je producten te leren kennen. We inventariseren je vraag en bepalen welke soort foto’s het beste zijn. Ook loop ik, indien mogelijk, graag even rond om de omgeving te leren kennen, zodat ik al een beeld heb van hoe de foto’s gemaakt moeten worden.
  2. Vervolgens maak ik een voorstel, met daarin een gedetailleerd stappenplan op basis van hoe ik denk dat we de beste foto’s kunnen maken. Ook vind je in dit voorstel een prijsopgaaf. Het geheel licht ik graag mondeling toe.
  3. We bepalen de planning en bepalen wat we additioneel nodig hebben voor de fotoshoot (zoals modellen, een ruimte, de juiste producten en/of mijn mobiele fotostudio).
  4. Ik maak een gedetailleerd plan van welke foto’s we maken, en wanneer op de dag, zodat we slim met de tijd omgaan.
  5. Op de shootdag zelf gaan we samen voor het beste resultaat!
  6. Vervolgens ga ik aan de slag met de nabewerking. Ik stuur je een aantal voorbeelden toe om de stijl te bepalen. Jij mag dan beslissen hoe de overige foto’s bewerkt gaan worden.

Wil je weten hoe we het beste de fotografie voor jouw onderneming aan kunnen pakken? Neem dan contact op. Ik kom graag met je in gesprek.